MV Agusta Forum banner

Instrukcje warsztatowe dla Enduro Veloce ??

585 views 13 replies 6 participants last post by  Temujin34  
#1 ·
Czy ktoś ma link do pobrania instrukcji warsztatowych dla modeli LXP lub Enduro Veloce?? Jeszcze żadnego nie znalazłem.

#3 ·
Autoryzowany dealer może ci jeden sprzedać .... Gdybym był właścicielem roweru, kupiłbym jeden.
Oczywiście dealer musi być chętny do sprzedaży.

#4 ·
Autoryzowany dealer może ci jeden sprzedać .... Gdybym był właścicielem roweru, kupiłbym jeden.
Oczywiście dealer musi być chętny do sprzedaży.
Może Evolutionbike ??
Mój dealer powiedział, że nie mają jeszcze nawet instrukcji (angielskiej) dla LXP/Enduro!!

#6 ·
Te strony znajdują się w instrukcjach warsztatowych..... Nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie dostarczyli instrukcji dealerom, chociaż w przeszłości pamiętam nowe japońskie marki wchodzące do salonu i brak instrukcji serwisowych. Instrukcje montażu, ale bez instrukcji!!!

#7 ·
Te strony znajdują się w instrukcjach warsztatowych..... Nie mogę uwierzyć, że jeszcze nie dostarczyli instrukcji dealerom, chociaż w przeszłości pamiętam, jak nowe japońskie marki wchodziły do salonu, a instrukcje serwisowe nie były dostępne. Instrukcje montażu, ale brak instrukcji !!!
Mam wszystkie instrukcje EV w formacie pdf, mogę je wysłać, ale musiałbym skorzystać z jakiejś usługi udostępniania plików, ponieważ instrukcja warsztatowa ma ponad 100 MB.

#8 ·
Wysłałem Ci prywatną wiadomość. Ale wygląda na to, że masz 800 Tourisimo Veloce, a nie nową Enduro Veloce ????
Niezależnie od tego, jeśli są to instrukcje obsługi z 2023,4,5, nadal ich chcę.
Pozdrawiam

• Like
Reactions: silentservice703