Ale jestem rozdarty. Cena została obniżona o 7 tys. USD, ale i tak będzie to 19 tys. USD OTD, nawet po tej ogromnej obniżce ceny. Naprawdę lubię mojego Tigera 1200 Rally Pro, to świetna maszyna, pomijając wał korbowy T-plane, który sprawia, że jest nieco "nierówny" przy wyższych prędkościach (co w Teksasie na autostradach może wynosić 90+ MPH dzięki wyższym limitom prędkości), a przy tych prędkościach staje się to dość irytujące ze względu na wibracje. Chcę PŁYNNOŚCI. Ale uwielbiam WSZYSTKO inne w nim, napęd wałem, półaktywne zawieszenie i brak konieczności myślenia/martwienia się o łańcuch było uwalniające.
Chyba jeśli zakocham się w demo, opublikuję zdjęcia nowej maszyny, jednak nie mogą mnie zaniżać przy wymianie, co zabiło transakcję w kwietniu, choć cena była o 7 tys. USD wyższa.
Trzymam kciuki.
Jeśli ktoś miał Tigery, co możecie mi powiedzieć, co sprawia, że cieszycie się, że dostaliście EV/LXP zamiast nich?
Na zdrowie!
Chyba jeśli zakocham się w demo, opublikuję zdjęcia nowej maszyny, jednak nie mogą mnie zaniżać przy wymianie, co zabiło transakcję w kwietniu, choć cena była o 7 tys. USD wyższa.
Trzymam kciuki.
Jeśli ktoś miał Tigery, co możecie mi powiedzieć, co sprawia, że cieszycie się, że dostaliście EV/LXP zamiast nich?
Na zdrowie!