MV Agusta Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter #1
Battery went dead on my 07 F4. Charged it up and everything lights up but when I go to start it I just get a click. Any ideas what may be the issue before I start breaking it down.
Sent from Motorcycle.com Free App
 

·
Registered
Joined
·
1,216 Posts
Does the pump prime?
Does the dash dim and/or the rev needle recycle when it clicks?
Have you measured the battery voltage?
Did you allow the battery to go completely flat at all?

Si
 

·
Registered
Joined
·
36 Posts
More than likely battery is toast.
Try getting a new battery (or a different, working battery from a friend) to test before you start tearing things apart.
My bet is that it will fire right up.
MV's like to eat batteries...
Cheers,
Daniel
 

·
Super Moderator
Joined
·
22,070 Posts
Battery's dead, have you tried giving it a push start?
Be careful when you install the new battery, make sure you get the polarity right, remember the battery is lying on it's side.
 

·
Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter #6
Ok update. ..got It started and went for a ride. Noticed a couple of things will riding maybe its just me be paranoid about the bike not starting but first this when I come of throttle, I hear an air sound almost like a gasp in a way. The other is the exhaust is popping everything is stock except for muzzy fans. Hopefully im being paranoid and no real issues, I usually ride with earbuds in so never really noticed it before. Thanks everyone for your help and inputs.

Sent from Motorcycle.com Free App
 
1 - 6 of 6 Posts
Top