MV Agusta Forum banner

1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
1,747 Posts
Discussion Starter #1
Hey guys,

I understand the website makes money (or covers costs at least) off the adverts, but today you took it too far.

Unsolicited videos starting , flashing things, pop ups.

Really not acceptable. This is as bad as Photobucket not too long ago and see how irrelevant they have become.

Advertising should pull people in, not piss them off.

Rant over
 

·
Administrator
Joined
·
21,048 Posts
I don't experience this ????
 

·
Super Moderator
Joined
·
2,672 Posts
Are you on running tapatalk via your mobile or on the actual web site ?

That is not this sites advertising, it's an intermediary application generating the crap.
 

·
Registered
Joined
·
71 Posts
I'd say Tapatalk, I keep getting smashed with adverts but it doesn't bother me.

You can pay to go ad free if you want, or using a normal browser will make it easier mate.
 

·
Registered
Joined
·
1,062 Posts
IF you are using a computer and you are using Chrome or Firefox it is possible you have some rouge extensions installed which are causing this issue.

For Chrome: Click: 3 dots top right, More tools, Extensions. This will bring up a page with all your extensions (add-ons) that are currently installed in Chrome. Verify none are problematic.

For Firefox: Click: 3 lines top right, Add ons. This will bring up a page with all your extensions (add-ons) that are currently installed in Firefox. Verify none are problematic.
 

·
Registered
Joined
·
117 Posts
Mate you probably have a different problem. MVAgusta.net is not sending auto starting videos , flashing things, pop ups etc. Factory reset your device.
 

·
Registered
Joined
·
1,747 Posts
Discussion Starter #10 (Edited)
Are you on running tapatalk via your mobile or on the actual web site ?

That is not this sites advertising, it's an intermediary application generating the crap.
Thanks guys, today there were no videos popping up, just the normal animated top bar and Trevor Noah son of Patricia on the side. Ive cleared my cookies so perhaps that sorted out the "big issue".

Ive recently loaded Tapatalk on my phone and linked it to my MV.net profile. Adverts from hell popped up when I browsed MV.net from my laptop though.
 
1 - 10 of 10 Posts
Top