MV Agusta Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
425 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey, had a quick search but couldn't find anything resembling my current issue.

Had the bike running fine, and then as it ran low on fuel, began to misfire, and made no power. Understandable, right?

Quick tow, some fresh fuel in the tank, and figured it'd be happy days.

Wrong! Bike turns over, and even fires, but will not stay running. Charged the battery overnight, and tried again in the morning. Multimeter saw the charge jump to 14 while turning over, and firing, so presume the reg and alternator are still doing their job.

My next thought is maybe spark plugs fouled, but it does fire, and will run for 1-2 sec before cutting out. Tells me spark is fine.

Can't imagine TPS is off so quickly...

Internal combustion engine means it should be either air, fuel or spark, so that leaves me with maybe fuel delivery? Fouled fuel pickup? Kinked fuel hose? Blocked injectors? Vapour lock? Burnt out the Fuel pump?

Any ideas of things to check out would be appreciated before I pull the tank off and start troubleshooting further.

Cheers!
 

·
Registered
Joined
·
1,558 Posts
Sounds like a blocked fuel filter or water in the fuel. Like Noel said and maybe check so see if your tank needs to be flushed out (crude, gelling, whatever), then new fuel.

Let us know if you sorted your problem :)
 
1 - 9 of 9 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top