Front turn signals for TVL - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 06-29-2019, 03:54 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: South western Saskatchewan. Canada
Posts: 63
Front turn signals for TVL

Have my third replacement front left turn signals fail yesterday. Doesn't seem much point in buying oem just to have that fail as well.
But trying to execute a fix maybe just as problematic. Unlike the rear led's which can either be completely swapped out with something from the aftermarket or carefully opened using a heat gun and wedges, the front appear to be clued together . Using too much heat -about 250c -and a plastic wedge , all I got was distorted plastic where I tried prying the two pieces apart.
Idea number 2 maybe a Dremel all the way around the perimeter just above where the clear plastic lens meets the black plastic housing.
Idea number 3 - drill through from the back of the black plastic housing and make a new hole in between each existing led and insert one of these.
https://gtrlighting.com/gtr-lighting...es-with-wires/

The new led held in place with silicone . Each individual led would have to be wired into a common power and ground wire , then into the factory supply wire connector which is easy accessed on the bottom left of the gas tank.
Anyone got any other less foolish ideas.
Thanks
TVLKAWASUKI is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 07-08-2019, 10:29 AM
Senior Member
 
Terrys409's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: Cartersville, Ga
Posts: 331
New Site Garage
So, the blinker stops working after you replace it. Sounds like a short. Why is it failing? unknown?

Terry_________________________________________
Tecumseh Minibike, SL 70, KE 100, XR250L, KLR650, ST800, XR650L, 525EXC, 450EXC, GS1200R, 2016 TVL 800
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Terrys409 is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-11-2019, 07:55 PM
New Member
 
Figifister's Avatar
 
Join Date: Jul 2019
Location: Phoenix Az
Posts: 24
Sorry your having so many problems. Both of my rear signals failed on the 2nd time I rode the bike! I never use the signals now. I was hoping of just replacing the rear with a tail tidy kit that included signal markers.

But what's the point if the front ones are going to fail as well....I guess replace those with aftermarket signals?

I agree there has to be a reason as to why they are failing. Too much voltage? Cheap parts? Thankfully the headlight keeps on working...so I know they know how to make lights work properly...did they just cheap out on the signals?

Sent from my SM-G930V using Tapatalk
Figifister is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome