MVAgusta.net - View Single Post - Random Shutoff while riding
View Single Post
post #10 of (permalink) Old 03-28-2019, 04:38 PM
silentservice703
Senior Member
 
silentservice703's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Duxbury, MA, USA
Posts: 20,491
Send a message via Skype™ to silentservice703
Quote:
Originally Posted by MarkJ.07 View Post
Update, fuel filter replaced checked all lines, and new plugs. Issue still persists, I have the same fuel in one of my race bikes. The second bike running without any troubles so a fuel issue is doubtful. Could it be ECU related? Correct me if I'm wrong but if the ECU is failing intermittently it wouldn't throw a code correct? Or would this just result in a hard swift shutoff instead of the delayed and dragged out one we currently have.
Some more picky stuff: How did the removed plugs look?

Have you done anything with the TPS? The TPS is a rheostat and it could be going bad giving incorrect position to the ECU.

ECU issues can be wide and varied, but generally do not result in the symptoms you describe.

Gapalicious 2019 at
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
from OCTOBER 2-6, 2019

Call (423) 519-2000 or (423) 253-6213 to reserve your Riverfront Cabin. PM me for The Crow's Nest reservation!!!

Email/Paypal:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


My personal Cell Phone: (781) 223-3020


'07 F4 312R, '10 B4 1090RR, '15 B3 800RR
'07 Ducati Monster S4Rs, '07 Ducati Monster 695
2010 Harley Davidson Ultra-Classic Electra-glide CVO FLHTCUSEBLK
'63 Honda C100A Cub
'61 MVA TRA 125
silentservice703 is offline  
 
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome