Rizoma turn signals - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 10-02-2011, 08:37 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maryland, USA
Posts: 57
Rizoma turn signals

I am trying to install some Rizoma Graffio turn signals on the rear of my 2010 F4. The turn signals come with 2 resistors that can be used during installation. The instructions come with 3 methods of installation. For bikes "with electrical systems featuring LED indicators" you use neither of the resistors. For bikes "with electrical systems featuring (10W) bulb indicators" you use one resistor. Lastly, for bikes "with electrical systems featuring (21W) bulb indicators" you utilize both resistors. Anyone have an idea which method I am suppose to follow since the F4 is not listed? The Brutale is listed as method one with no resistors.

Any assistance is appreciated.
stare is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 10-02-2011, 09:07 PM
Moderator
 
Donsy's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Australia
Posts: 22,055
New Site Garage
Question

Not sure what the reference for the Brutale is about, but if you are installing them on a MY2010 F4 which allready had LED indicators then you don't need the resistors I believe.

Dons Nel
Own - Two F4 1000R's 06 and 07.
PayPal :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

eMial:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Mobile in Australia: 0438 385 776
Website with MV Manuals for Most models -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Donsy is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 10-02-2011, 09:13 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jun 2011
Location: Maryland, USA
Posts: 57
Thanks for the quick reply. Truly appreciated.
stare is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 (permalink) Old 10-03-2011, 05:50 PM
Established Member
 
cnegron's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Campbell, CA
Posts: 123
I just bought these for the Brutale and I'm not crazy about the look. Can you post some pictures when you are done. BTW, assumptions are correct, if the bike already had leds you don't need the "load simulators" in there.
cnegron is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome