plug next to 40 am fuse on 2010 brutale - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 08-20-2013, 04:39 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 456
plug next to 40 am fuse on 2010 brutale

have a question it looks like there is some corrosion on the plug wires coming from this part, the white plug next to the 40 amp fuse and its causing the bike to not turn off when the wires seem to not connect right.

where do i find a replacement for this white connector for 4 wires?

is it a common part that you find at radio shack?

im in the usa. thanks.
roadbiking is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 08-21-2013, 04:01 AM
Senior Member
 
gotojoe's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Bellanagare, West Ireland 44 7875 299281
Posts: 9,930
Quote:
Originally Posted by roadbiking View Post
have a question it looks like there is some corrosion on the plug wires coming from this part, the white plug next to the 40 amp fuse and its causing the bike to not turn off when the wires seem to not connect right.

where do i find a replacement for this white connector for 4 wires?

is it a common part that you find at radio shack?

im in the usa. thanks.

Can it be cleaned up with electrical contact cleaner ?

joe
gotojoe is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome