Installing a new panel - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 08-23-2019, 10:21 PM Thread Starter
New Member
 
ANGELOMGR's Avatar
 
Join Date: Jun 2019
Location: Santana do Livramento - RS Brazil
Posts: 16
Installing a new panel

Hello my Brutale 1090 RR broke the panel screen (speedometer) I will buy another, my question is how to configure this new panel with the ECU. Do I need a specific device or can it be configured through the panel itself?
ANGELOMGR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 08-26-2019, 11:55 PM
Established Member
 
Farshore's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Sarf Laandaan innit
Posts: 101
New Site Garage
The 1090rr dash is an active component of the immobiliser system. Simply replacing it will prevent the bike from starting. If you message me I’ll walk you through what’s required.

09 F4 312 1000
Farshore is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 08-28-2019, 03:40 PM Thread Starter
New Member
 
ANGELOMGR's Avatar
 
Join Date: Jun 2019
Location: Santana do Livramento - RS Brazil
Posts: 16
Quote:
Originally Posted by Farshore View Post
The 1090rr dash is an active component of the immobiliser system. Simply replacing it will prevent the bike from starting. If you message me I’ll walk you through what’s required.
Hello Farshore, thank you in advance for your attention. Then I explain my situation to you: My 1090 broke the speedometer screen, I bought another (used) by eBay It didn't start because it was coded. So we just changed the splint, put the dashboard screen that I bought on the original bike dashboard ... got the right mileage, the bike from the start of the mind if I enter the immobilizer code, if I turn off the key it won't turn on more, only if I enter this code again. Then we reset this panel .... now when I put the key the message appears: "invalid key", after that I bought a set of new keys with original code card Mv Agusta thinking that the problem would be the keys or the antenna and the message "invalid key" continues. I do not know what else to do .... I am thinking of buying another panel, but I am afraid of not working, because it is an expensive piece .. with your experience what you suggest me? Thank you!
ANGELOMGR is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome