Brutale S Trip information changes by it self - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-19-2016, 12:27 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Mar 2014
Posts: 53
New Site Garage
Brutale S Trip information changes by it self

Hi Guys,

I cleaned my brutale 750 S and afterwards went on a ride, as I have seen that there is something happening with the trip informations, they were blinking. But I didn't pushed the ignition button, so I tried to changed the trip info, but it wasnt't possible with the ignition button, but it changed as I pressed the clutch and changed gears upwards.

I also switched of the bike and turned it back, tried to changed the onfos it worked, but the same happened, as soon as I started riding again, the infos swithched randomly.

Does anyone know what could be the problem of it?

Thanks for your held in advance.

Best regards,

Ziga

Poslano z mojega SM-N910C z uporabo Tapatalk

2005 - MV Agusta Brutale 750 S
Ziga_SLO is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome