While in Japan - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 11-06-2007, 08:43 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 59
While in Japan

While I was in Japan last week, I dropped by Moto corse to pick up some
titanium parts, I noticed that the had not one, not two, but three Tamburinis!!!



ricky lee surf is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 11-06-2007, 10:26 AM
Administrator
 
alvin's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: California, US
Posts: 8,857
Send a message via Yahoo to alvin
Wow! Thanks for sharing
alvin is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 11-06-2007, 06:17 PM
The Dude
 
TokyoLunch's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Tokyo, Japan
Posts: 5,041
hey man! didn't know you were around.... glad to see somebody else got there.


so now you see why I think they are 'normal'....they are always there!


'06 MV Agusta Brutale 910 || '03 MV Agusta F4 750 - Moto Corse Challenge 2 || '05 Yamaha FJR1300A || '04 Honda CBR600RR || '96 Honda XR250 || '90 Honda CBR250RR (MC22) || '89 Honda VT250 Spada


Tokyo, Japan
TokyoLunch is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome