Help! Replaced SPU last yr, now headlight off intermittently - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-04-2013, 05:01 PM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: Brussels, Belgium
Posts: 18
Help! Replaced SPU last yr, now headlight off intermittently

In a previous thread, I had blinkers on and battery drain issue that was resolved with a new SPU on my 06 910S (Euro2 model I believe). Everything has been good for about a year, and all of sudden headlight started flickering and turns off intermittently during ride. In the beginning I can cycle through high beam and back to turn low beam on again. Over the past month, this workaround is no longer effective, low beam turns on for a max 15 sec, even after cycling high beam.

I replaced the HID ballast (thinking that may be the problem) with a new HID system (incl buld), and that didn't fix it.

Could SPU be bad again? (for sure the one I replaced with does not have blue backing, so it's not a new old stock).

btw: I searched, but this problem doesn't seem to be common with bad SPU (normally problems are headlight or blinkers staying on w/o key). I am also not experiencing exceptional battery drain like previously with bad SPU

Any guidance are appreciated. I am at the point to install a relay to bypass the stupid SPU bc I'm tired of riding with high beam on..

Thx for your time in advance..
Zmonsta is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome