MV Corse exhaust for Brutale - MVAgusta.net
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 12 (permalink) Old 12-06-2012, 07:15 PM Thread Starter
Established Member
 
GasCitySmitty's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Gas City, Indiana
Posts: 243
MV Corse exhaust for Brutale

I have an exhaust for a '06 Brutale...brand new, in box, with eprom/ecu. Never on a bike.

One of two things has to happen...I need to find a race ECU for my '08 that will allow me to use the exhaust on the '08, or...

I need to sell it to someone with an '06 or older which it will work on.

Anyone know where I can get an ECU cheaper than the $1400 US Agusta wants?

Anyone want to buy the Corse system? I paid a lot of money for it, never used it, and will now let it go for $900.

I've heard Feracci makes and sells the ECU's pretty cheap.

'08 Brutale in Arrest Me Orange

1967 Suzuki X 6 Hustler

Ducati Monster 1000

White and Silver 2011 Victory Cross Country

1982 Kawasaki AR 80 with 51 actual miles

Orange 2011 Corvette
GasCitySmitty is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 (permalink) Old 12-06-2012, 07:49 PM
CAG
Senior Member
 
CAG's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Home. In Dixie.
Posts: 13,695
Send a message via Skype™ to CAG
I know where you can get the race ECU for the Brutale for less than half that.
CAG is offline  
post #3 of 12 (permalink) Old 12-06-2012, 08:04 PM Thread Starter
Established Member
 
GasCitySmitty's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Gas City, Indiana
Posts: 243
Ecu

Quote:
Originally Posted by CAG View Post
I know where you can get the race ECU for the Brutale for less than half that.
Pray tell where please.

And how much?

'08 Brutale in Arrest Me Orange

1967 Suzuki X 6 Hustler

Ducati Monster 1000

White and Silver 2011 Victory Cross Country

1982 Kawasaki AR 80 with 51 actual miles

Orange 2011 Corvette
GasCitySmitty is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 12 (permalink) Old 12-07-2012, 12:13 AM
Moderator
 
Donsy's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Australia
Posts: 22,055
New Site Garage
Smile lmao

Send this guy a email or PM - http://www.mvagusta.net/forum/member.php?u=3135

Dons Nel
Own - Two F4 1000R's 06 and 07.
PayPal :
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

eMial:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Mobile in Australia: 0438 385 776
Website with MV Manuals for Most models -
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Donsy is offline  
post #5 of 12 (permalink) Old 12-07-2012, 05:38 AM
Senior Member
 
hebs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Snowy Mountains, NSW
Posts: 287
Buy the ECU from CAG, if only to stop me buying the exhaust off you. lol

Let me know if you really thinking of selling it tho.

Does my bum look fast on this?
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
hebs is offline  
post #6 of 12 (permalink) Old 12-17-2012, 03:28 PM
Established Member
 
arizona brutale's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 111
Question MV Corse exhaust

If I have the exhaust in the attached picture on my 2007 910R, does that mean I have the race ECU as well? I Haven't taken the tank off yet (soon) So I don't know for sure.

Thanks
Attached Images
 

Last edited by arizona brutale; 12-17-2012 at 05:36 PM.
arizona brutale is offline  
post #7 of 12 (permalink) Old 12-18-2012, 07:33 AM
Senior Member
 
yamadogr1's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Raleigh, NC
Posts: 651
Quote:
Originally Posted by arizona brutale View Post
If I have the exhaust in the attached picture on my 2007 910R, does that mean I have the race ECU as well? I Haven't taken the tank off yet (soon) So I don't know for sure.

Thanks
The 2007 Brutale 910R in the US came with a chip for the computer with the exhaust in the crate along with the rear stand. You are supposed to install the chip in the computer when you change the exhaust. The complete package consists of the chip, the midpipe and the silencers. You keep the stock headers.
yamadogr1 is offline  
post #8 of 12 (permalink) Old 12-18-2012, 05:32 PM
Established Member
 
arizona brutale's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 111
Thanks, I'm pretty sure that was the case with the origial owner.
arizona brutale is offline  
post #9 of 12 (permalink) Old 12-25-2012, 09:29 PM
Established Member
 
arizona brutale's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 111
I removed my tank and this is what i saw. I need to know if i have the euro2 ECU.
Attached Images
  
arizona brutale is offline  
post #10 of 12 (permalink) Old 12-26-2012, 07:12 AM
Established Member
 
Miko's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Isle of Pag, Croatia
Posts: 201
I do not know if this can help, but my 750 has the "EU2" label.


and EEPROM looks like this...
Miko is online now  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome