1090 race ecu question - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 10-04-2011, 11:02 PM Thread Starter
Senior Member
 
eddypro's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: brisbane
Posts: 3,493
1090 race ecu question

will a 1090 race ecu from the usa work in a 1090 in australia,does it control the dashboard ,we have km here and the usa has miles,any experts on here please,your answer would be appreciated.?
cheers eddy
eddypro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 10-04-2011, 11:24 PM
Senior Member
 
Rob_b's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Brisbane Australia
Posts: 988
Hi Eddy, everything should be fine

I'm no expert, but yes the ECU controls the dash, I'm pretty sure we can change our dashes mph/kph by a number of button pushes on the dash. I think I remember it is listed in the owners manual.

I hope this helps.....
Rob_b is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 10-05-2011, 02:37 AM Thread Starter
Senior Member
 
eddypro's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: brisbane
Posts: 3,493
Quote:
Originally Posted by Rob_b View Post
Hi Eddy, everything should be fine

I'm no expert, but yes the ECU controls the dash, I'm pretty sure we can change our dashes mph/kph by a number of button pushes on the dash. I think I remember it is listed in the owners manual.

I hope this helps.....
Thanks Rob it is for tony ,the guy on the speed triple ,then bought a 1090,
thanks bud
eddypro is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 7 (permalink) Old 10-05-2011, 06:33 AM
Senior Member
 
psycho16161's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Geelong, Australia
Posts: 277
Send a message via Yahoo to psycho16161
That sounds even more complicated than resetting the damn tripmeter!
psycho16161 is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 10-05-2011, 06:39 AM Thread Starter
Senior Member
 
eddypro's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: brisbane
Posts: 3,493
Quote:
Originally Posted by psycho16161 View Post
That sounds even more complicated than resetting the damn tripmeter!
OH NO
eddypro is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 10-05-2011, 11:51 PM Thread Starter
Senior Member
 
eddypro's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: brisbane
Posts: 3,493
Quote:
Originally Posted by Rob_b View Post
Hi Eddy, everything should be fine

I'm no expert, but yes the ECU controls the dash, I'm pretty sure we can change our dashes mph/kph by a number of button pushes on the dash. I think I remember it is listed in the owners manual.

I hope this helps.....
good one Rob ,just ordered it for tony,thanks buddy,catch up soon for a ride.
eddypro is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 10-06-2011, 12:30 AM
Senior Member
 
Rob_b's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Brisbane Australia
Posts: 988
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by eddypro View Post
good one Rob ,just ordered it for tony,thanks buddy,catch up soon for a ride.
Cool Send my congrats to Tony. Definitely catch up for a ride soon
Rob_b is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome