clutch prob 910s 2006 - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 01-31-2011, 04:50 AM Thread Starter
col
Senior Member
 
col's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 1,697
New Site Garage
clutch prob 910s 2006

any one else have a small problem with clutch fluid loss no leak
just seems like every couple of months its almost empty
col is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 01-31-2011, 05:29 AM
The Dude
 
TokyoLunch's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Tokyo, Japan
Posts: 5,041
hmmm. bit strange, i don't have that issue in almost 5 years..... gotta go somewhere, eh?


'06 MV Agusta Brutale 910 || '03 MV Agusta F4 750 - Moto Corse Challenge 2 || '05 Yamaha FJR1300A || '04 Honda CBR600RR || '96 Honda XR250 || '90 Honda CBR250RR (MC22) || '89 Honda VT250 Spada


Tokyo, Japan
TokyoLunch is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 01-31-2011, 06:36 AM
Senior Member
 
outbackbiker's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Outback Queensland
Posts: 325
might have a small leak in the slave cyl & finding it's way onto the chain & disappearing that way.
Gets pretty messy under the sprocket cover & not to mention the slave cyl I usually strip mine & flush the fluid every 10,000k or 12 months.
outbackbiker is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome