Does anybody a have a problem getting this forum to work - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 11-15-2007, 09:28 PM Thread Starter
Senior Member
 
Street Fighter's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 350
Does anybody a have a problem getting this forum to work

Seams like everytime I click on somthing I have to click the back arrow then click on the post again sometimes three or four times before it will open.
My computer has lots of power and a cable high speed hook up.
Street Fighter is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 11-15-2007, 09:58 PM
Established Member
 
Krokus_910R's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Tomales, Ca.
Posts: 193
Send a message via Yahoo to Krokus_910R
Quote:
Originally Posted by Street Fighter
Seams like everytime I click on somthing I have to click the back arrow then click on the post again sometimes three or four times before it will open.
My computer has lots of power and a cable high speed hook up.
Can't speak for others, but as for me this forum works just fine. I have a slow assed dial up, and a pc that has about as much memory as my texas instrument calculator. An elephant can get knocked up and give birth before most pictures down load, but all in all, everything works fine for me.


Krokus
Krokus_910R is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 11-15-2007, 09:59 PM
Senior Member
 
fazer6's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tempe, AZ, USA
Posts: 8,920
no problems.

if you're using a pc it is riddled with viruses and spyware
fazer6 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 11-16-2007, 06:11 AM
CAG
Senior Member
 
CAG's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Home. In Dixie.
Posts: 13,695
Send a message via Skype™ to CAG
I can't get this forum to work at all. It only wants to play.

sorry, I couldn't resist.

CAG
CAG is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 11-16-2007, 08:47 AM
Senior Member
 
fazer6's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Tempe, AZ, USA
Posts: 8,920
Quote:
Originally Posted by CAG
I can't get this forum to work at all. It only wants to play.


CAG
fazer6 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 11-16-2007, 02:49 PM
nope. it's working fine.
ph0enix2007 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome