Number 3 (10amp) fuse popping - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 06-15-2015, 03:34 PM Thread Starter
Established Member
 
mary hinge's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Northumberland
Posts: 110
Number 3 (10amp) fuse popping

Just fitted an R&G tail tidy as the MV Corse one snapped. All electrics were fine, indicators, led numberplate light, rear light & brake light.
Went to put the bike away and the tail light, numberplate light and front led's had gone off. Checked fuses, number 3 was popped, replaced it, popped again. Any ideas?
mary hinge is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 06-15-2015, 04:00 PM
Established Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Oregon
Posts: 96
Quote:
Originally Posted by mary hinge View Post
Just fitted an R&G tail tidy as the MV Corse one snapped. All electrics were fine, indicators, led numberplate light, rear light & brake light.
Went to put the bike away and the tail light, numberplate light and front led's had gone off. Checked fuses, number 3 was popped, replaced it, popped again. Any ideas?

On the photo you shared of the snapped plate holder, I noticed a set of bundle of wires seemed to be flattened on one spot. Is it possible that you have a short somewhere which is triggering the fuse? If so a candidate would be that area (if I saw it correctly on the photo).
Lion is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 06-15-2015, 04:02 PM
Established Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Oregon
Posts: 96
Here is the photo. Ride above the MV logo, it seems like the bundle has been flattened or something.

Lion is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 (permalink) Old 06-15-2015, 04:11 PM Thread Starter
Established Member
 
mary hinge's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Northumberland
Posts: 110
Maybe Lion. I will have a look. Prior to fitting the new tailtidy it the number plate light bulb had popped and had been like that since I owned the bike.
mary hinge is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 06-15-2015, 06:53 PM
Senior Member
 
number2's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Charleston South Carolina
Posts: 5,636
are all indicators stock? there is a short somewhere so check all wiring for a pinched wire
number2 is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 06-20-2015, 02:13 PM
Senior Member
 
dean100yz's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Essex!
Posts: 1,163
New Site Garage
Yep mine did this. Look at brutale and you'll see. 2 things either your tail light led is faulty or the wiring has shorted

Mine did exactly the same and it took me a few different checks to figure it out

Motocrosser from 1993-1999 & 2009-2014

Now just a keyboard warrior & road rider supporting my son in his racing

Follow me on YouTube for old races of me, current road and track racing & my son competing


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
dean100yz is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome