Speedomoter problems - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 05-29-2007, 06:16 PM Thread Starter
Established Member
 
NFLPATS's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Las Vegas
Posts: 97
Speedomoter problems

Has anyone had a speedomoter problem with their bike? My speedomoter does not work. When I turn the key on, it shows 199mph then back to 0mph. When I drive the bike, it stays on 0mph. The only thing I have done was installed an HID kit. Cant imagine this being the cause. Any suggestions?
NFLPATS is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 05-29-2007, 07:48 PM
Senior Member
 
dave h's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Lancaster Pa.
Posts: 515
I just had my dash replaced with a similar problem. My tach didn't work and the display went out. Sounds like you need a new dash too. Bad news is the Cagiva does not have any and they will have to be shipped across the pond.
dave h is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-29-2007, 10:35 PM
Banned
 
Join Date: Apr 2007
Location: Denver, Co
Posts: 241
I too have had trouble with my speedo. In fact, I recently had trouble with mine while riding in a local Colorado canyon. Fortunately, while in first gear, I was able to take a photo so as to enable me to speak to the tech about the problem.
Attached Images
 
303andrewp is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome