Electric problem with tail light - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 7 (permalink) Old 03-03-2014, 04:02 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 35
Electric problem with tail light

Hello guys,
I have got a problem with my F4 lights on the tail.
The tail light inside the breaking light (red) and number plate light (white) do not work when I turn on the engine. The front light works fine.
So ich checked under the passenger seat if the wires are connected and lamps are broken but they are ok. When I lock the bike and turn on the Parking Mode with the key, the Tail light AND the number plate lighting work! this picture I took in parking mode


Breaking light works fine, but if I do not break, no lights is on at the tail at all.

I checked the 7 switch fuses on the left for one of them being burned, but they all looked ok.



I need both these lights working when the engine is running, because otherwise I will not be able to register and ride my Bike in Germany.

I do not know what it is and need help to fix it so I can finally have a ride with my MV
Shrew is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old 03-08-2014, 02:56 PM
Senior Member
 
Fragile's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 661
New Site Garage
just a guess, start with the ignition cylinder, the circuit is not completing when the key is in the run position of the ignition cylinder. I say this because when you put the cylinder in parking position the tail lights work. Good luck

'14 F4 RR ABS Pearly White/ Deep Black (13K miles still rolling, Haha!)
'13 Panigale S ABS (18.5K miles SOLD)
'15 Panigale R (2K miles)
'15 Fireblade SP (1K miles)
Los Angeles North
Fragile is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old 03-08-2014, 09:12 PM
Established Member
 
hennessy's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: Australia
Posts: 179
this happened to mine.... its the wire that goes into the ignition below the key on the left hand side... start the bike and reach down and wiggle the wire a little, u will find the lights will start working again.... with mine u just had to pull up on the wire a little and the lights worked fine so i just put a zip tie around it until i could have it adjusted by the dealer
hennessy is offline  
post #4 of 7 (permalink) Old 03-13-2014, 06:28 PM
Senior Member
 
SpainF4's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Benidorm
Posts: 860
This happen to mine too !!
I will try tomorrow, thanks.


www.mv-agusta.es using motorcycle app.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SpainF4 is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old 03-16-2014, 06:02 PM
Senior Member
 
SpainF4's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Benidorm
Posts: 860
Quote:
Originally Posted by SpainF4 View Post
This happen to mine too !!
I will try tomorrow, thanks.


www.mv-agusta.es using motorcycle app.
Look, with key in parking position.
Name:  1395010857074.jpg
Views: 140
Size:  111.2 KB
When I put on de bike, Lights out.
Mystery jaja !!

www.mv-agusta.es using motorcycle app.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SpainF4 is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old 04-12-2014, 09:20 AM
Senior Member
 
SpainF4's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Benidorm
Posts: 860
I' ve found the problem !
It was a cable that had unsoldered key's conexion box.



I removed to make it easier to work


www.mv-agusta.es using motorcycle app.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
SpainF4 is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old 04-12-2014, 10:25 AM
Senior Member
 
silentservice703's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Duxbury, MA, USA
Posts: 20,799
Send a message via Skype™ to silentservice703
Excellent find!

Gapalicious 2019 at
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
from OCTOBER 2-6, 2019

Call (423) 519-2000 or (423) 253-6213 to reserve your Riverfront Cabin. PM me for The Crow's Nest reservation!!!

Email/Paypal:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


My personal Cell Phone: (781) 223-3020


'07 F4 312R, '10 B4 1090RR, '15 B3 800RR
'07 Ducati Monster S4Rs, '07 Ducati Monster 695
2010 Harley Davidson Ultra-Classic Electra-glide CVO FLHTCUSEBLK
'63 Honda C100A Cub
'61 MVA TRA 125
silentservice703 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome