2010 Mv agusta F4 Dust in Speedo - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 08-02-2011, 12:06 AM Thread Starter
New Member
 
Mvalliance's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Gilroy
Posts: 51
2010 Mv agusta F4 Dust in Speedo

Hey Guys.. Anyone run into this problem yet? Yet another issue.. But the bike is beautiful im not gonna let me get it down.. Isnt stopping me from riding just annoying.. Im sure the dealer will just order me a new gauge..


Mvalliance is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 08-02-2011, 12:27 AM
Senior Member
 
ErikV's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Amsterdam area
Posts: 3,189
Send a message via Skype™ to ErikV
That not dust it's fungus. If you sniff it you get high. Don't let the dealer snatch it away from you.... (I'm getting my third dash due to the mushrooms..)

“When I disagree with a rational man, I let reality be our final arbiter; if I am right, he will learn; if I am wrong, I will; one of us will win, but both will profit.”
ErikV is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 08-02-2011, 01:39 AM
MRT
Senior Member
 
MRT's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Sunny Queensland, Aus
Posts: 2,019
Quote:
Originally Posted by ErikV View Post
That not dust it's fungus. If you sniff it you get high. Don't let the dealer snatch it away from you.... (I'm getting my third dash due to the mushrooms..)
I hope you harvested them before they swapped them out!!!
MRT is offline  
post #4 of 9 (permalink) Old 08-02-2011, 04:28 AM
Cyber SPOTTER
 
MVista's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Australia, NSW
Posts: 6,101
Quote:
Originally Posted by MRT View Post
I hope you harvested them before they swapped them out!!!
He's Dutch - whadya reckon?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
MVA - Maserati Vespa
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Agusta
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
MVista is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 08-02-2011, 10:17 AM
Senior Member
 
punisher203's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Los Angeles
Posts: 1,734
Send a message via MSN to punisher203
i just find out my dash has this problems as well
i have more dust in the dash
do i need to change the dash to new one? also some time when i ride
i can't see the numbers on my dash
it goes blank.

01 MV AGUST F4S 750 RED/ SILVER (TRADE IN) (no more)
07 MV AGUST F4 1000 BK/WHT (No more)
2010 MV AUGUSTA F4 stolen 5/7/2013
new 2013 Brutale 1090RR Wht/Gold
punisher203 is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 08-02-2011, 12:36 PM Thread Starter
New Member
 
Mvalliance's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Gilroy
Posts: 51
Hey guys i just talked to my dealer.. They just went ahead and ordered me a new speedo.. If you are having those issues too punisher just go ahead and call your dealer and they will do the same.
Mvalliance is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 08-02-2011, 12:53 PM
Senior Member
 
ErikV's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Amsterdam area
Posts: 3,189
Send a message via Skype™ to ErikV
Quote:
Originally Posted by Mvalliance View Post
Hey guys i just talked to my dealer.. They just went ahead and ordered me a new speedo.. If you are having those issues too punisher just go ahead and call your dealer and they will do the same.
Best way to keep a low mileage bike...

“When I disagree with a rational man, I let reality be our final arbiter; if I am right, he will learn; if I am wrong, I will; one of us will win, but both will profit.”
ErikV is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 08-03-2011, 10:40 AM
Senior Member
 
punisher203's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Los Angeles
Posts: 1,734
Send a message via MSN to punisher203
will do Mvalliance
thanks

01 MV AGUST F4S 750 RED/ SILVER (TRADE IN) (no more)
07 MV AGUST F4 1000 BK/WHT (No more)
2010 MV AUGUSTA F4 stolen 5/7/2013
new 2013 Brutale 1090RR Wht/Gold
punisher203 is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 08-16-2011, 05:44 PM
Established Member
 
Join Date: Feb 2011
Location: Milton Keynes
Posts: 82
I have had the same problem, my dealer told me they have seen this before, apparently the eyeties in there wisdom don't seal the face all the way round which causes the two plastic parts to chaff, he fixed it by removing the face and cleaning the dust off and when replacing the face joined the seals up!

Seems to have done the job!
Y7JMM is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome