Help wanted !!! - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 09-16-2009, 08:24 PM Thread Starter
Senior Member
 
Nicolino's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,434
Help wanted !!!

I have recently encountered problem with my F4. When engine reaches its normal temperature bike started spattering (hick ups ) in higher rpm. For example I m at the traffic light and take off , no problem but when I sudenly accelerate, bike all of a suden cuts off (maybe a fuel starvation ) , but only in high rpm . As soon as the rpm drops, engine runs normal and for a while no problem and then sudenly the same . Bike will not stall . Its continue running in lower rpm just fine. It has happened to me for the first time about a week ago and then nothing until yesterday when it happened again and more often .Also I like to add that the bike does not loose power the gages stays on only the rpm needle drops rapidly when the hick ups occur but then it resumes normal... So Im curious , if anyone encountered this problem. I checked the forum for similiar problems with no luck. Plenty of electrical glitches , stalling problems but I did not find anything similiar to this . Any help would be greatly appreciated . Thanks in advance. N.
Nicolino is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 09-16-2009, 08:54 PM
CAG
Senior Member
 
CAG's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Home. In Dixie.
Posts: 13,695
Send a message via Skype™ to CAG
Sounds more electrical than fuel.

Perhaps you have a plug, plug wire, or coil going bad?
CAG is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 09-16-2009, 09:02 PM Thread Starter
Senior Member
 
Nicolino's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,434
Is there a way to check the coils, or plug wires without changing them ??? I'll take the bike apart saturday and start with plugs.

Last edited by Nicolino; 09-16-2009 at 09:09 PM.
Nicolino is offline  
post #4 of 4 (permalink) Old 09-16-2009, 11:49 PM
Senior Member
 
cooper3309's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Huron South Dakota
Posts: 1,389
Mabey the fuel filter ??? It seems like my 750 did that once and I changed the filter and she ran ok


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Take off your pants and jacket

01 750S W/1000R engine
01 Ducati 748 W/853 kit
03 Yamaha R1 (SOLD)
01 Kawasaki KX 125
88 Yamaha YSR 50
01 Yamaha R6
03 Suzuki DRZ pitbike
1982 Honda 110 atc
Yamaha PW50
1978 Honda 90 atc
2011 Yamaha Grizzly 700
2008 Yamaha Raptor 660
1975 Kawasaki G5 100
cooper3309 is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome