F4 750 battery clamp issue - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-05-2009, 05:03 PM Thread Starter
New Member
 
ribasg3's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Greece
Posts: 20
Send a message via MSN to ribasg3
F4 750 battery clamp issue

Greetings all. I have done it yet once again. Just bought an ACCUMATE battery charger, took battery off and charged it. The problem is that i have managed to lose the one battery clamp, used to screw the battery +- poles. Now....anyone knows where i can locate such an item, or might suggest another method of placing the poles in place withouth the risk of one pole being loosen up?

The pic illustrates what is the item i need.

Thank you all
ribasg3 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome