f4 750 micro indicators installation - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 03-31-2009, 07:07 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 17
f4 750 micro indicators installation

Hello people, I installed these micro indicators to my f4, i knew the blinking rate would go wrong after installation. But now i need some help on getting correct relay for the indicators. Gonna take my baby f4 for a first ride next week so it would be nice if the indicators would work correctly.

Direct link to ebay or anywhere else would be great! iīve tried to look but i donīt really know where to look for correct relay.

indicators that i have bought

http://www.emotouk.com/mvagusta/ligh.../micro_blk.htm

thanks guys!
gave^ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 03-31-2009, 07:41 AM
Senior Member
 
wa2fst's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 2,411
You can search the forum for blinker relays I was able to get mine at Car Quest. The relay is on the Left side panel easy plug and play.
wa2fst is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 03-31-2009, 11:55 AM
Senior Member
 
Ahhgooosta's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Oro Valley AZ USA
Posts: 395
Got mine at a local auto store. About $12. Fixed it right up.
Ahhgooosta is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome