MV Turn Signal Failure - - MVAgusta.net
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 9 (permalink) Old 03-29-2009, 04:26 AM Thread Starter
New Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 12
MV Turn Signal Failure -

So I have the clear alternatives turn signals in my 2007 F4, suddenly my turn signals stopped working.. front and back. No click sound from a relay or anything. Anyone have any ideas? I'm thinking either relay or switch. Thanx for any suggestions!
BTW snapshot time
ScarrJaw is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 9 (permalink) Old 03-29-2009, 05:21 AM
Senior Member
 
MihaSLO's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Ljubljana, Slovenia, Europe
Posts: 1,661
Pull the - pole from battery for couple of minutes, than put it back. It solved our problems.

BTW, nice pic!
MihaSLO is offline  
post #3 of 9 (permalink) Old 03-29-2009, 06:25 AM
CAG
Senior Member
 
CAG's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Home. In Dixie.
Posts: 13,695
Send a message via Skype™ to CAG
Are they the LED type or just the clear lenses?
CAG is offline  
post #4 of 9 (permalink) Old 03-29-2009, 08:31 AM
Senior Member
 
MORT's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: DORSET UK
Posts: 801
Use switch cleaner on the connectors inside the wiring plugs .And check the earths


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
MORT is offline  
post #5 of 9 (permalink) Old 03-29-2009, 12:56 PM
Established Member
 
NFLPATS's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Las Vegas
Posts: 97
I use to own Clear Alternatives. Changing the front lens cover or bulbs would not create this problem. Did you remove anything else? There are a few things to check.

1. The side metal cover under the handle bars. If you removed this cover recently, it may not be on correctly.

2. Make sure the bulbs are not burned out.

3. Turn signal relay. They sometimes go bad.
NFLPATS is offline  
post #6 of 9 (permalink) Old 03-30-2009, 11:39 AM
Senior Member
 
Mika's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: San Diego
Posts: 735
Clear Alts on my Brut blew up my CDI. Bought another CDI

'08 F4R312
'06 Brutale 910
'06 Triumph Daytona 675 - track
'04 Ducati ST4s sold
'05 Ducati Monster S2R 800 sold
Mika is offline  
post #7 of 9 (permalink) Old 03-30-2009, 12:11 PM
Senior Member
 
cooper3309's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Huron South Dakota
Posts: 1,389
If you purchased the LED version you will have to install a resistor to trick your bike into letting the signals blink.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Take off your pants and jacket

01 750S W/1000R engine
01 Ducati 748 W/853 kit
03 Yamaha R1 (SOLD)
01 Kawasaki KX 125
88 Yamaha YSR 50
01 Yamaha R6
03 Suzuki DRZ pitbike
1982 Honda 110 atc
Yamaha PW50
1978 Honda 90 atc
2011 Yamaha Grizzly 700
2008 Yamaha Raptor 660
1975 Kawasaki G5 100
cooper3309 is offline  
post #8 of 9 (permalink) Old 04-08-2009, 10:14 AM
Senior Member
 
Obmot's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Manhattan
Posts: 418
On my first ride of this season the same thing happened. As I was riding I wiggled the right front mirror with my hand, as the bike had been up against a wall during storage. After wiggling the mirror, the signals started working again. I think the contacts in there were slightly misaligned.
Obmot is offline  
post #9 of 9 (permalink) Old 04-08-2009, 10:40 AM
Senior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,304
Make sure you don't have a burned out bulb.
RobP is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to use all of the features of the MVAgusta.net site, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome