# Need help with Indicators - MVAgusta.net
log in
|
|


Forum
Go Back   MVAgusta.net > Technical and Hands On > Maintenance & Tech. Issues (All 4 Cyl. Models)
Register FAQ Members List
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-14-2012, 08:42 PM   #1
F4RUSTY
Member

MV in the Registry:
[F4 1000]

 
F4RUSTY's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 23
Default Need help with Indicators

Hi guys, i have a problem with the indicators on my 05 F4 1000S. When i turn them on they flash up to 15 times then they just stay lit up, if i turn them off & back on straight away they still stay lit up but if i leave them off for a bit they work for 15 or so more flashes. The front are standard and the rear are LED. When i got the bike i was told it had a LED controller, but i am unsure what or where this is. If anyone has any ideas i would appreciate the advise. Thank you Russell.
F4RUSTY is offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 04-16-2012, 09:43 AM   #2
token
Established Member


 
Join Date: Dec 2010
Location: Perth, W.Aust
Posts: 120
Default

im assuming that all the bulbs stay lit and not just one side? but under the left hand fairing there is a group of 3 relays.....the middle one is the flasher relay. i would start there.

i had this problem on my f4 750. replaced that unit and everything wne tback to normal.
token is online now   Reply With Quote
Reply



Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


Powered by vBulletin. Copyright 2000-2010 Jelsoft Enterprises Limited.